Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale

de Irina in Curcan, 17 Noi 2009 | 32962 vizualizari

 

Ce-i mai repede de facut decat o fripturica la cuptor? Pui carnita in tava, arunci o mana de condimente peste ea, o stropesti si gata...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe inferioare de curcan
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • salvie
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale:

Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Swanheart 1

19.11.2009, 14:47

Irina, arata bestial, si nu pot decat sa imi imaginez gustul. Sunt la birou, si imi ghioraie stomacul de foame. Colac peste pupaza, mai vad si reteta ca asta...

ramo_cata 1

19.11.2009, 18:51

arata f bine ..nu am folosit niciodata zeama de portocala la friptura ..cred ca-i f buna..merita incercata reteta asta..simplu si rapid...

Adinuta 1

19.11.2009, 19:48

cred ca e foarte buna mie imi place mult combinatia de carne cu fructe sau suc de fructe. Azilele trecute am facut peste cu portocala, a iesit delicios! cu curcan inca nu am mancat, dar sigur e bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor