Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

de Oana in Retete Delikat, 10 Iul 2018 | 6767 vizualizari

 

O reteta de pui mediteranean, cu lamaie, usturoi, rosii si noile condimente 100% naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 50 g masline kalamata
  • 100 g rosii cherry
  • 2 lingurite condimente pui Delikat
  • 1 lingurita oregano Delikat
  • 1 lingurita cimbrisor Delikat
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb
  • cimbru proaspat décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie la cuptor:

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust.

Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si se lasa putin sa scada. Se opreste focul. Se adauga in tigaie usturoiul curatat, rosiile cherry, maslinele fara samburi si feliile de lamaie. Se pune tava la cuptor 1 ora la 180 grade.

Puteti servi alaturi de un orez basmati, salata sau cartofi.

Se presara cu crengute de cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu branzeturi