Pulpe de pui in foietaj

de Gusti in Pui, 4 Mar 2012 | 10965 vizualizari

 

Am preparat reteta de Pulpe de pui in foietaj, numai buna de impresionat musafirii

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe partea inferioara
  • 1 pachet aluat pentru placinta Linco
  • o punga de hribi congelati
  • o ceapa mica - medie
  • 1 ou
  • 6-8 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 paharel de vin alb demidulce
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Intii punem pulpitele la cuptor pina se rumenesc, intr-o tava in care am adaugat putin ulei, paharelul de vin, sare si piper, usturoi.

Am pregatit apoi umplutura. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se adauga hribii, usturoiul si mararul. Asezonam cu sare si piper.

Am intinsa foaia de Linco si am taiat pe jumatatea ei patrate de circa 15 centimetri.

Intr-un astfel de patrat am pus un pat de ciupercute si am urcat foietajul peste pulpita. Am legat cu staniol partea de sus a foietajului pe pulpa (vezi pozele)

Am asezat pulpele in foietaj intr-o tava si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptor (220 grade) circa 35 de minute.

Noi le-am adaugat o garnitura de piure cu salata verde. Se pot servi insa si cu orez sau varza calita! 

TIPS-URI

1

 Am descoperit reteta asta la restaurantul Hanul Berarilor (din Pache Protopopescu), dar pungutele erau umplute cu spanac. Noi am preferat sa inlocuim cu ciupercute. Cred ca ar mai merge umplute cu sfecla coapta, ori cu legume colorate, mazare, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane