Pulpe de pui la tava cu legume la aburi

de RODIMUR in Pui, 4 Iun 2017 | 4644 vizualizari

COMENTARII (26)

Adele 1

04.06.2017, 18:59

Interesant

RODIMUR 1

04.06.2017, 19:08

Mulțumesc, Adele! Ușor de făcut și sănătos...

Constelatialeu 1

04.06.2017, 19:29

Poate ca asa-i sanatos sa mananci, doar ca mie imi place un pic de rumeneala....

RODIMUR 1

04.06.2017, 19:35

Te cred! Dar pulpele sunt rumenite...

Constelatialeu 1

04.06.2017, 19:40

Mai mergeau nitel...dargusturile nu se discuta....pana si leoaicele sunt diferite.....)

RODIMUR 1

04.06.2017, 19:43

Așa e!

Ina 1

04.06.2017, 19:46

in momentul asta vreau doar legumele

mirela0911 1

04.06.2017, 20:02

O mancare buna si sanatoasa!

MotanLaOale 1

04.06.2017, 20:14

madi_marin 1

04.06.2017, 20:22

RODIMUR 1

04.06.2017, 21:02

Vă mulțumesc frumos, Mirela, Motănel și Madi pentru susținere!

Rocsi 1

04.06.2017, 21:54

RODIMUR 1

04.06.2017, 22:03

Mulțumesc, Rocsi!

CameliaR 1

04.06.2017, 22:05

Un preparat sanatos si gustos!

RODIMUR 1

04.06.2017, 23:01

Așa este! Mulțumesc, Camelya!

RODIMUR 1

04.06.2017, 23:02

Ina, dacă vrei doar legumele, asta înseamnă că ai mâncat, de curând multă carne și te-ai săturat?

kytz 1

05.06.2017, 07:29

Yammi! Așa meniu să tot fie!

RODIMUR 1

05.06.2017, 07:34

Îmi pare bine că-ți place, Kytz! Mulțumesc frumos!

dantes 1

05.06.2017, 08:31

Bune!

RODIMUR 1

05.06.2017, 08:48

Mulțumesc, Dante

Gherca Daniela 1

05.06.2017, 09:21

RODIMUR 1

05.06.2017, 09:35

Mulțumesc frumos, Daniela!

miki_a 1

05.06.2017, 12:24

Îmi plac meniurile ușoare și gustoase, mai ales în zilele calde de vară! Să vă fie de bine!

RODIMUR 1

05.06.2017, 13:02

Mulțumesc, Miki! Și eu cred că e un meniu bun și sănătos, pentru că legumele și-au păstrat culoarea și savoarea lor naturală și mai ales pentru că pulpele nu sunt prăjite, ci ușor rumenite, ca să rămână moi, să nu se usuce. Iar gustul de la condimente este foarte plăcut...

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor