Pulpe fragede cu usturoi

de amalia01 in Pui, 18 Noi 2016 | 2615 vizualizari

 

Stiu ca a inceput Postul Craciunului, dar copiii si batranii au dezlegare. Motiv pentru care gatesc si altceva.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui ( de la mama)
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi" si punga magica
  • 1 pahar de bere ( 100 ml)
  • 1 vf cutit de sare de mare Kotany
  • 1 vf de cutit de piper Kotanyi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fragede cu usturoi:

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.

 

Aprinzi focul la cuptor.

 Cand cuptorul este fierbinte, condimentezi pulpele cu condimentul Maggi si le asezi in punga, in tava cuptorului si le lasi 45 de minute.

 Dupa acest timp, desfaci punga, stropesti pulpele cu restul de bere si mai lasi inca 10 minute, ca sa se rumeneasca frumos.

 Servesti pulpele cu dulceata de ardei iute si garnitura preferata.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pui

2

berea fragezeste carna de pui de casa, care este mai tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fragede cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

CameliaR 1

18.11.2016, 19:32

Rocsi 1

18.11.2016, 20:46

Cred ca pui la punga fac si eu maine. Imi place!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor