Quesadilla vegetariana

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 6381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tortilla
  • 300 grame ciuperci proaspete, feliate
  • 100 grame porumb din conserva
  • 100 grame branza Gouda sau cascaval, ras
  • 1/2 ardei rosu, taiat cuburi
  • sare, piper
  • 1/3 ardei Jalapeno din conserva
  • o ceapa, taiata cuburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla vegetariana:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei la foc mare. Se adauga ciupercile intr-un singur strat si se lasa 4-5 minute fara a amesteca. Se adauga putina sare, se amesteca si se mai lasa 2 minute. Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc 5-6 minute. Se adauga porumbul si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga sare si piper. 

Pe jumatate din suprafata unei tortilla se presara branza rasa sau cascaval. Deasupra se aseaza 1/2 din umplutura obtinuta anterior si cateva feliute de Jalapeno ( Atentie! Este foarte iute!). Se acopera cu branza rasa si se aduce celalata jumatate de tortilla peste, acoperind astfel umplutura. 

Se procedeaza la fel cu ingredientele ramase. 

Se aseaza tortilla pe un gratar fierbinte si se gatesc 3-4 minute, pana cand branza s-a topit. 

Se consuma imediat, impreuna cu salata. 

 

TIPS-URI

1

Jalapeno pozte fi inlocuit cu fulgi de chili care se adauga in timpul procesului de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla