Quesadilla vegetariana

de Anett in Sandvisuri, 14 Feb 2022 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de tortilla sau lipii
  • o ceapa taiat in cubulete
  • 1 ardei gras taiat in cubulete
  • 1 morcov taiat in cubulete
  • 1 conserva fasole neagra, spalata si scursa de apa
  • 1 cana cascaval taiat in cubulete sau ras
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita ardei iute
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla vegetariana:

Incingem ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, morcovul si ardeiul taiat in cubulete. Prajim pentru cateva minute, presarim cu chimion si ardei iute, adaugam sare si piper. Cand legumele se inmoaie si au culoare aurii, le introducem int-o oala. Adaugam conserva de fasole neagra si cascavalul taiat si le amestecam bine.

Intr-o tigaie asezam o foaie de tortilla si punem amestecul pe jumatatea foii si indoim partea goala peste amestec. Prajim foaia de tortilla pana cand se rumeneste si cascavalul se topeste.

Servim cu smantana si guacamole.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu sunca si cascaval