Quiche cu champignons si kaiser

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 6207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de ciuperci
  • 150 gr de kaiser
  • 50 gr de cascaval
  • 3 oua
  • 0 lingura de lapte
  • sare si piper
  • cateva rosii cheri
  • nucsoara pudra
  • o foaie de placinta
  • putin unt ptr gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu champignons si kaiser:

Se pune foaia in forma apoi se pregateste compozitia,se spala ciupercile se taie marunt si se pun la calit cu caizerul(nu se calesc prea rau)cu putin unt ptr gatit,separat se bat ouale apoi se adauga sare,piper,cascavalul ras,laptele,apoi peste se pun ciupercile si kaizerul,se amesteca toate bine si se pun peste foaia din forma,pe deasupra se pun rosii cheri taiate in jumatati si se presara cascaval ras,se da la cuptor sa se rumeneasca.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu champignons si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

14.02.2011, 10:56

miuta merci

vdaiana 1

02.11.2012, 20:49

Mi-ai facut pofta!
dar aluatul arata a fi foietaj, nu de placinta.

Ligia Bxl 1

07.11.2012, 21:20

merci,dap nu mai stiam cum se numeste in romaneste,si aici sunt multe feluri de foi,foietaj etc de nu le mai sti pe nume

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci si masline