Raffaello

de Julie in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 22303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 g lapte condensat
  • 3 linguri lapte praf
  • 30 g unt
  • 70 g nuca de cocos
  • 30- 35 alune
  • nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.

Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe ,iar in a doua am pus o lingura cu cacao -   la insistenta copilului :)  si au iesit raffaello cu ciocolata...

Pana in momentul servirii le pastram la frigider.

 

Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne! M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine...? Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta ! Multumesc mult Ana! Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello