Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde

de Catalina L in Paste, 16 Iun 2018 | 2802 vizualizari

 

O reteta rapida, parfumata, deliciu garantat.
Va trebuiesc ravioli proaspete. Ale mele erau de calitate umplute cu branza burrata.
Bineteles ca puteti face aceasta reteta cu ravioli de casa sau cu alte ravioli proaspete de calitate.
Sosul cu pasta de curry verde este delicios, il fac mereu suvenir de vacantele petrecute in Tailanda.
Pasta de curry verde este foarte aromata dar destul de picanta, puneti cu grija, a mea era mai putin picanta.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/ravioli-proaspete-cu-sos-cremos-si.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli proaspete
  • 1 felie de ghimbir cu tot cu coaja
  • 1 morcov mic
  • 1 lingurita buna de pasta de curry verde
  • 10 cl de smantana lichida
  • 15 g de unt
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde:

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.

Tocati marunt ghimbirul.

Sotati gimbirul si morcovii intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 5 minute.

Puneti piper, atentie la sare, pasta de curry si parmezanul sunt sarate.

Incorporati apoi smantana si pasta de curry verde.

Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu busuioc proaspat si radeti deasupra parmezan daca doriti.

Serviti imediat.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui