Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ce spuneti de o gustare super buna si rapida?
Daca vrei sa prepari Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval, iata ingredientele de care ai nevoie: aluat pizza, sunca, casvacal, ou si maioneza.
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:
Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.
Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.
Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.
Ungeți cu ou bătut și presărați susan.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.
Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.
Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult