Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2024 | 1125 vizualizari

 

Ce spuneti de o gustare super buna si rapida?
Daca vrei sa prepari Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval, iata ingredientele de care ai nevoie: aluat pizza, sunca, casvacal, ou si maioneza.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval
  • 1 foaie de aluat de pizza
  • 4-5 linguri de maioneză
  • cateva felii de suncă presată
  • cașcaval
  • 1 ou
  • susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:

Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.

Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.

Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.

Ungeți cu ou bătut și presărați susan.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.

Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.

Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză