Reteta de briose sarate

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 29 Feb 2024 | 1202 vizualizari

 

 Ingredientele pentru Reteta de briose sarate sunt urmatoarele: oua, smantana, bacon, faina, parmezan, ulei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de briose sarate
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana grasa 20 %
  • 200 gr bacon
  • 150 gr faina,
  • 30 gr parmezan razuit,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingura ulei
  • un varf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de briose sarate:

Iata cum se prepara Reteta de briose sarate

Pentru inceput baconul se taie si se prajeste. 

Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.

Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.

Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!

Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.

TIPS-URI

1

Daca se doreste a fi putin picante, se lasa o parte de aluat si se adauga fulgi de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de briose sarate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline