Reteta de fursecuri cu nuca, de post

de mirela0911 in Dulciuri, 30 Noi 2023 | 1544 vizualizari

 

Sunt atat de fragede si bune si se fac super rapid. Forma lor este mai deosebita deoarece au fost modelate in palma iar degetele le-au dat aceasta forma mai speciala.

Pentru Reteta de fursecuri cu nuca, de post sunt necesare cateva ingrediente: faina, zahar, margarina, nuci.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru Reteta de fursecuri cu nuca, de post
  • 200 g faina alba
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g nuca macinata
  • 120 g margarina
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • zahar pudra pentru tavalit
Portii: 34
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de fursecuri cu nuca, de post:

Iata cum se prepara Reteta de fursecuri cu nuca, de post

Intr-un bol se pun toate ingredientele si se framanta cu mana pana se incorporeaza toate ingredientele si se obtine un aluat omogen. 

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade C. Se pregateste tava cu hartie de copt.

Se rupe din aluat cate o bucatica si se strange in palma usor, dandu-i formele cu degetele. Se asaza in tava si de la cuptorul preincalzit pentru cca 10 minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor pe margini. Cand sunt gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca acolo, apoi se ia fiecare si se tavaleste prin zahar pudra.

Se pot pastra pentru mai mult timp in cutii de metal.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Cornulete cu nuca.

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava, altfel riscam sa se zdrobeasca in momentul in care le luam calde din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de fursecuri cu nuca, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paini cu ciocolata