Reteta de lasagne cu carne de pui, cu sos bechamel si mozarella

de diaconta in Lasagna, 22 Oct 2011 | 59470 vizualizari

COMENTARII (82)

diaconta 1

27.10.2011, 20:56

Isabela,nu sunt nici pe departe atat de apetisante ca si ceea ce gatesti tu

simona119 1

09.02.2012, 16:11

am tot promis ca voi incerca si eu sa fac lasagne, dar intotdeauna m-am speriat de sosul bechamel . acum, dupa ce am vazut la tine, poate imi voi lua inima in dinti si voi incerca arata grozav

diaconta 1

09.02.2012, 16:19

Simona,exact asa gandeam si eu,pur si simplu imi era frica de foile de lasagne sau de cannelloni.Ma gandeam cum o sa se faca daca le pun crude(incercasem si sa le fierb si s-au lipit toate ).Dupa incercarea asta,mi-am dat seama ca teama asta n-avea nici un temei,cu atat mai putin sosul bechamel
asa ca lasa teama la o parte,n-ai motiv

MariaO 1

15.09.2013, 22:38

o bunatate ¡¡ si eu fac reteta asta dar in cantitati duble sa ne saturam bine, heheh...

diaconta 1

16.09.2013, 08:31

MariaO ,inteleapta decizie ))
multumesc de apreciere

AlexNeica 1

04.10.2013, 17:44

O sa incerc si eu reteta asta si o sa revin cu o parere la cum a iesit.

diaconta 1

04.10.2013, 18:52

AlexNeica,te astept cu impresii sper a-ti placa la fel de mult ca noua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel