Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta vegetariană rapidă si bună.
https://www.blogulluicatalina.com/2023/07/mancarica-de-naut-bulgur-si-fasole-rosii.html
Pentru reteta de Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii avem nevoie de urmatoarele ingrediente: bulgur, naut, fasole rosie, rosii, sos de rosii, ceapa, patrunjel.
Iata cum se prepara Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Fierbeti bulgurul timp de 8 minute in un litru de apa cu sare.
Curățați și tocați mărunt ceapa.
Se rumeneste in uleiul incins impreuna cu sosul chermoula. .
Se adauga sosul de rosii, rosiile cherry si 100 ml apa si se fierbe 5 minute.
Strecurați bulgurul fiert .
Puneți năutul, fasolea roșie fiartă (fără lichid), bulgurul și fierbeți împreună 5-8 minute.
Se condimentează și se ornează cu pătrunjel proaspăt.
Este buna atat calda cat si rece sub forma de salata.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult