Reteta de nuci umplute, de post

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2023 | 3299 vizualizari

 

Reteta de nuci umplute, de post, o varianta fara zahar rafinat, am pus indulcitor natural in loc. Umplutura este din gem de caise amestecat cu migdale feliate.   https://www.blogulluicatalina.com/2022/12/nuci-umplute-reteta-de-post.html
Pentru Reteta de nuci umplute, de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, unt, alune, zahar, gem de caise.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de nuci umplute, de post
  • 140 gr faina
  • vanilie
  • 100 gr unt sau margarina
  • 50 gr alune macinate
  • 30-40 gr zahar sau inducitor
  • zahar/ indulcitor pudra pentru ornat

Umplutura:

  • gem de caise fara zahar, migdale feliate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de nuci umplute, de post:

Iata cum se prepara Reteta de nuci umplute, de post

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale.

Se fac 20-24 de bilute cu care se captusesc formele de nuci unse.

Se dau la cuptor 10-15 minute la 180°C.

Scoateti din forme si lasati la racit.

Amestecati 3 linguri bune de gem de caise cu 1 lingura de migdale feliate.

Umpleti si formati nucile. Le puteti decora cu zahar sau indulcitor pudra.

Vezi si reteta de Nuci umplute.

TIPS-URI

1

12 nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de nuci umplute, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete Mena