Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

de Sabina in Pastrav, 25 Noi 2009 | 135941 vizualizari

 

Iata o delicioasa Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi.Un pranz absolut delicios, pregatit dupa o reteta simpla, pentru care ai nevoie de pastrav, vin, usturoi, rozmarin etc

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

  • 4 pastravi
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare, piper, boia
  • 1 lamaie
  • rozmarin proaspat/uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi:

Preparare Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi

Curatam si spalam pestii, ii lasam sa se usuce un pic si ii condimentam cu sare, piper si boia. Punem pestii intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugam frunzulite de rozmarin in interiorul pestilor si cate o bucata de usturoi zobit. Turnam un pahar cu vin, presaram de data aceasta peste pesti cateva frunze de rozmarin si mai adaugam cateva bucati de usturoi zobit.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.
Servim alaturi de bucatele de lamaie si decoram cu patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna.

Alte retete delicioase cu pastrav Pastrav la tigaiePastrav in sos de rosii cu vin alb

Pastrav la cuptor cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata