Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni

de housy in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 7258 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
miam... a fost prima si singura data cand am facut in casa papanasi, pana acum. in rest pap doar prin oras. ii ador. cu toate astea, mi-au iesit deliciosi (scuzati-mi modestia :D) si cred ca si aratosi

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 gr branza de vaci
  • 500 gr faina alba
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 2 oua
  • 1 pliculet 10 gr amoniu pentru prajituri
  • sare
  • dulceaza de capsuni
  • smantana
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni:

 Reteta de preparare a papanasilor

se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat

separat se bat ouale si se adauga branza

cele doua compozitii se amesteca in bolul cel maricel

se fac bilute in palma din compozitia formata, se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in centru.

se dau putin prin faina si se pun in uleiul incins.

se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie

se scot apoi pe un servet de hartie pentru a absoarbe din ulei

se servesc cu smantana si dulceata de capsuni (sau dupa caz de care aveti sau va place)

                                         Un desert consistent, dar atent ales !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

26.06.2010, 16:06

foarte buni si noue ne plac mie imi dai unu mic?ca las furcile la schimb

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:17

yummyyy ce buni suntprimesc si eu unul?5 furcu

housy 1

26.06.2010, 16:20

it's all yours !!!! serve yourselves

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creme ole cu capsuni in foietaj.