Reteta de rulouri cu pesto de leurda

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2024 | 903 vizualizari

 

Bun venit la o nouă rețetă delicioasă de la Andra Mihail! Astăzi vă învățăm cum să preparați niște rulouri cu brânză și leurdă, perfecte pentru o gustare sau un aperitiv.
Rețetele acestea rapide și gustoase sunt mai mult decât potrivite atunci când ai poftă de ceva bun si ușor de preparat.
 
Pentru reteta de rulouri cu pesto de leurda sunt necesare cateva ingrediente: aluat de pizza, pesto leurda, feta si oua.

 

INGREDIENTE

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de rulouri cu pesto de leurda:

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda:

Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată, este suficient să folosim un singur ou. Putem utiliza orice tip de brânză sărată preferăm, cum ar fi telemeaua sau brânza feta. Întindem foaia de aluat de pizza și o ungem cu pesto de leurdă, apoi întindem compoziția de brânză într-un strat uniform.

Rulăm foaia cât mai strâns posibil. Cu un cuțit bine ascuțit, tăiem ruloul în bucăți de aproximativ 3 cm grosime și le așezăm în tava de briose unsă cu foarte puțin ulei. Punem tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute, până când rulourile se rumenesc ușor. Aceste rulouri cu brânză și leurdă sunt perfecte pentru a fi servite ca aperitiv sau gustare la orice ocazie! Sunt ușor de preparat și pline de savoare.

Savurați-le alături de cei dragi!

Vezi si reteta de pesto de leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de rulouri cu pesto de leurda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu oua imbracate in bacon