Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Ador pastele...se stie :)) ...
Pieptul de pui ii spalam si il taiem fasii .
Ardeiul il spalam,il curatam de seminte si il taiem cuburi mari.
Jumatatea de ceapa curatata,spalata o tocam cat mai marunt.
Punem o tigaie la foc potrivit.Adaugam ulei si calim ceapa .Cand ceapa a inceput sa capete o culoare aurie adaugam ardeiul si carnea de pui.Lasam la calit la foc mic adaugand putina apa.Punem sare si piper dupa gust.
Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem in jur de 11 minute ( sau cit este indicat pe ambalaj-dupa tipul si marca pastei) .Cand pasta a fiert,o scurgem de apa .
Adaugam pastele la carnea de pui si mai adaugam putin ulei de masline amestecand bine.
Se servesc calde, optional cu parmigian ras.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult