Rosii umplute cu crema de branzeturi

de Adi in Mancare copii, 18 Iul 2019 | 2472 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun vara decat rosiile cu branza?
Iar decorate haios, le mananca orice mofturos.
Meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 150 gr branza proaspata de vaci
  • 150 gr branza telemea, sarata
  • 150 gr crema de branza cu verdeata
  • cateva frunze de busuioc
  • Pentru decor:
  • masline verzi, umplute cu ardei
  • masline negre
  • castravete
  • ridichi rosii
  • ardei capia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branzeturi:

Se spala bine toate legumele si se scurg.

Se taie un capac de la rosii, cel de la cotor si li se scobeste interiorul cu o lingurita. Nu se scobeste decat partea cu seminte, lasand pulpa in interior. 

Se intorc rosiile cu partea scobita in jos, pe un platou sa se mai scurga din zeama.

Pentru umplutura, se amesteca cele trei tipuri de branza cu 2-3 frunze de busuioc, tocate marunt, pana se omogenizeaza.

Cu aceasta crema de branzeturi se umplu rosiile.

Apoi lasam imaginatia sa-si spuna cuvantul pentru decorare.

Eu le-am decorat impreuna cu baietii si tare amuzant ni s-a parut.

Ne-am inspirat, ce-i drept si de pe internet.

 Din rondele de masline am creat niste albinute si le-am atasat aripi din felii de castravete si de ridiche.

Din ridichi am creat niste soricei, dar si o omida din rondele de ridichi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de ovaz cu mere