Rulada aperitiv cu crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2013 | 16437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 g lapte
  • 4 oua
  • sare,piper ,nucsoara
  • Umplutura:
  • 250 g ricotta
  • 150 g crema de branza
  • sare,vegeta
  • 150 g mortadella felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza:

Blatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.Adaugam pe rand oua amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30-35 de minute pana cand se rumeneste bine. 

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt ,il rulam bine si il lasam se se raceasca.

Amestecam bine ricotta cu crema de branza si condimentam dupa gust cu sare si piper,si o intindem bine pe blatul racit. Deasupra asezam feliile de mortadella si rulam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă aperitiv, cu carne tocată