Rulada de carne

de kamy in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 7056 vizualizari

 

Mi-a fost lene sa prajesc piftelele,asa ca am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • 3 oua
  • 1 felie franzela(nu proaspata)
  • 2 cartofi potriviti spre mici
  • 1 ceapa
  • o capatana usturoi
  • marar
  • seminte susan
  • sare,piper
  • pesmet
omleta
  • 3 oua
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 1o ml.apa minerala
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Carnea tocata am pregatit-o ca pentru  piftele...ca aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-piftele-14178.html  si o lasam la rece o jumatate de ora.

Facem o omleta din 3 oua,amidonul desfacut cu putina apa minerala,sare,piper si patrunjel verde,

O punem intr-o tigaie la foc mic cu capac deasupra.Cand e coapta dedesupt,punem o farfurie peste tigaie,intoarcem tigaia,dupa care o impingem in tigaie cu partea necoapta in jos.Mai lasam putin pe foc si o scoatem pe o farfurie.

Intindem folie alimentara pe care o umezim cu apa sau ulei,punem carnea tocata pe care o intindem cu mana uda in asa fel incat sa obtinem o foaie de latimea formei de chec in care vom coace rulada. Presaram susan peste carne,punem omleta si cu ajutorul foliei rulam cat putem de strans.

Asezam rulada in forma de chec pe care am tapetat-o cu margarina si pesmet,presaram si deasupra seminte de susan si pesmet si o dam la cuptor,incins in prealabil,la foc mic ptr 30-40 min.(timpul depinde de cuptorul fiecaruia...daca trece testul scobitorii e ok)

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Mie imi place enorm pe paine prajita si unsa cu unt.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de vara cu rosii de gradina