Rulada de pui

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 19 Dec 2010 | 6051 vizualizari

 

O rulada pe care o fac de fiecare data pentru masa de Paste si masa de Craciun....e atat de gustoasa.....

 

INGREDIENTE

  • O foaie mare de placinta( chiar si doua)
  • 5 oua fierte
  • 1 kg piept de pui
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 3 legaturi de usturoi
  • 3 catei de usturoi( in caz ca nu gasim usturoi verde punem mai multi catei de usturoi uscat)
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • piper
  • 1 ou pentru uns deasupra foaia    
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Tocam carnea, impreuna cu ceapa , usturoiul si verdeata. Amestecam ouale( cele 3), uleiul,  potrivim de sare si piper( un praf), punem ouale fierte in mijloc si  rulam in foaia de copt. Asezam in tava ( de chec) unsa cu ulei sau tapetata cu hartie( cum obisnuim). Ungem cu ou si dam o ora la cuptor.

 Lasam la rece si apoi servim. Gustoasa tare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui