Rulada de somon cu crema de branza si avocado

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2013 | 13314 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si aspectuos, cu siguranta musafirii ar fi impresionati!

 

INGREDIENTE

  • 300 somon afumat
  • 300 gr crema de branza
  • 1 avocado
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • piper alb
  • sare de mare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de somon cu crema de branza si avocado:

Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta.

Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire.

Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr crema de branza ramase si asezonam cu sare de mare si piper alb.Adaugam cealalta jumatate de gelatina si omogenizam.

Intindem amestecul peste crema de branza.

Rulam strans cu ajutorul foliei si strangem bine la capete.

Dam la frigider pana se intareste si o taiem felii cu un cutit foarte bine ascutit.Stergem cutitul inainte de fiecare felie.

Decoram cu ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

inainte sa taiati rulada o puteti introduce 10 minute in congelator ca sa se poata taia perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon cu crema de branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco