Rulada din carne tocata umpluta

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2014 | 7390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata
  • 3 oua
  • 2 feliute de paine
  • 50 gr cascaval
  • felii de Branza topita Delaco
  • sunca
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta:

Carnea tocata o amestecam cu 2 oua,cascaval ras,sare,piper,feliutele de paine inmuiate in apa.Amestecam pana compozitia devine omogena si o intindem pe o hartie de copt.Radem cascaval deasupra,punem felii de sunca,branza topita Delaco,feliute de ceapa si rulam cu ajutorul hartiei de copt.Punem compozitia intr-o tava,ungem rulada cu un ou batut cu sare si piper si lasam la cuptor 50 de minute la 200 de grade .Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cascaval