Rulouri crocante cu salata ruseasca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2017 | 3150 vizualizari

 

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier.
De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

 

INGREDIENTE

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri crocante cu salata ruseasca:

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).

Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).

Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.

Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.

Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .

Demulati si rezervati rulourile pe un grill.

Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.

Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.01.2017, 20:44

Super bune trebuie sa fie!

CameliaR 1

30.01.2017, 19:05

Vreau si eu unul!

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:33

Ce bunatate Cata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca