Rulouri cu ficatei si prune uscate

de tibi_f in Ficat, 3 Apr 2012 | 4593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte,
  • 500gr ficatei de pasare,
  • 7-800 gr muschi tiganesc,
  • 150 gr prune uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • 100ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ficatei si prune uscate:

Se pun ficateii in lapte ptr cca 30min, dupa care se scurg.

Se pregatesc bucatile de muschiulet tiganesc- sarat+piperat. Prunele se lasa in apa calduta cca 10-15min, dupa care se taie in jumatate. Dupa ce s-a scurs ficatul, se pune pe fiecare bucata de muschiulet , cate o bucata de ficat si o pruna uscata. Dupa ce s-a incheiat toata operatiunea si toate feliile de muschiulet sunt completate, se ruleaza muschiuletul cu grija si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se aseaza intr-o tava "tapetata" cu folie de aluminiu, se stropeste cu putin ulei de masline si cu putin vin rosu. Se introduce la cuptor (care a fost incins ) si se lasa cca 30-40 min la foc "lin"....Tot la 10 minute se scoate si se stropesc rulourile cu sosul lasat in tava .....a iesit super si la gust si ca aspect :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ficatei si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei inveliti in bacon, la cuptor