Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi

de madi_marin in Peste, 11 Sep 2011 | 10967 vizualizari

 

Amatorii de peşte sa poftească la masă !

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de macrou
  • condimente pentru peşte
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 lingură cu lapte
  • mărar proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi:

Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă. Se pun la prajit.

Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat.

Rulourile prajite se servesc cu sosul de smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

madi_marin 1

06.01.2012, 19:18

caroline...ma bucur ca iti place... e foarte usor de facut ...

iry-gabriela 1

18.01.2012, 23:17

doamne ce bine arata.....cine a spus ca pestele e bunu ..nu a mintit.....

madi_marin 1

19.01.2012, 19:28

iri_love...multumesc... eu sunt fan peste si nu trebuie sa fie neaparat unul scump ca sa fie bun...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu cartofi la cuptor