Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2014 | 6008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg varză dulce (sau acră)
  • 6 carnaţi subţirei afumaţi
  • 1 ceapă mare
  • 1 conservă de roşii cubuleţe
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 2 morcovi
  • 20 foi de lasagna
  • 4 ouă
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi:

Se toacă ceapa şi morcovii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se călesc în ulei împreună cu cârnaţii mărunţiţi la robot ( să arate ca şi canea tocată). Se adaugă varza tocată, dafinul, cimbrul , trei sferturi din conserva de roşii cubuleţe,vinul, sare, piper şi apă şi se pune vasul la cuptor ca sa scada bine mâncarea.

Între timp se fierb foile de lasagna în apă cu sare şi se scot în apă rece ca să nu se usuce. Se taie toate în două pe lungime.

Când e gata varza, se adaugă mărar proaspăt tocat şi se lasă să se răcească.

Se unge cu ulei şi se tapetează cu făină un vas de cuptor ( eu am folosit un vas de tartă). Se formează rulori din foile de lasagna umplute cu ,şi se aşează unul lângă altul în picioare. În spaţiile libere dintre ele ,se pune restul de varză şi se toarnă ouăle bătute ca pentru omletă şi amestecate cu roşiile păstrate şi smântâna, cu un praf de sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor până se leagă ouăle şi se rumeneşte frumos preparatul.

Se servesc rulourile calde, eventual cu smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de paste cu varză şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza