Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 5015 vizualizari

 

Bune, bune de tot.

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulouri:
  • 100 ml apa;
  • 100 ml ulei;
  • un plic praf de copt;
  • 200 g faina.
  • Pentru umplutura:
  • 150 g urda;
  • 100 g branza;
  • 100 g iaurt;
  • 3 cepe verzi;
  • o legatura de marar;
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 12 bete pentru rulouri;
  • ulei pentru prajirea rulourilor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata:

Pentru rulouri:

Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana cand se formeaza o coca buna de intins. Cu ajutorul sucitorului, se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de circa 1,5 cm. Se ruleaza usor pe betele de rulouri si se pun in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime, lasandu-se totodata la racit.

Pentru umplutura:

Intr-un castron se pun urda, branza rasa, ceapa verde curatata, spalata si taiata rondele si mararul spalat si tocat marunt. Se amesteca, dupa care se adauga iaurtul si boiaua de ardei dulce si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o punga, care se taie la un colt, apoi se umplu rulourile.

Se pot servi cu rosii sau la aperitive.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (18)

Teo 1

10.06.2015, 21:44

O idee grozava pentru un aperitiv!

Andra_Constantinescu 1

10.06.2015, 22:07

Asa este, Teo!

Panacris 1

10.01.2020, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de salata verde