Salata cu parizer

de BuburuzaBubu in Salate, 25 Iun 2013 | 4147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coaja rasa de la o lamaie bio si sucul
  • 1 lingurita mustar
  • o priza de zahar
  • sare,piper/dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • 1 cepa mica tocata marunt.
  • 500 gr parizer porc sau pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu parizer:

Se pun toate ingredientele inafara de parizer intr-un castron si amestecam.

Parizerul se taie in cuburi mici apoi se pune peste crema de dressing.

Se amesteca si acoperim castronul cu o folie alimentara dupa care se baga in frigider o ora. Curatam de seminte un castravete si un ardei gras rosu, tocam cuburi mici. Se iau 2 fire de ceapa verde si 10 fire de patrunjel pe care le tocam marunt.

Scoatem castronul din frigider si adaugam legumele si verdeata. Daca mai este nevoie,condimentati cu sare si piper.

Gata Salata :) Este ideala pentru un picnic ca tot avem vara :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu parizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

25.06.2013, 09:35

Ce-as manca si eu niste parizer....

Rocsi 1

25.06.2013, 11:43

iry-gabriela 1

25.06.2013, 20:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata mediteraneana