Salata de conopida cu porumb

de katty in Salate, 30 Oct 2021 | 4186 vizualizari

 

O salata delicioasa intr-o varianta mai light.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 150 gr porumb din conserva
  • 1 ou fiert
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 200 gr iaurt grecesc
  • marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu porumb:

Spalam conopida si o taiem buchetele. Intr-o oala cu apa pusa la fiert adaugam putina sare cand aceasta clocoteste si buchetelele de conopida. Fierbem la foc potrivit pana conopida e moala, dar isi pastreaza forma.Scurgem conopida si o lasam la racit.Pentru maioneza punem intr-un castron galbenusul fiert, racit, sfaramat, adaugam sare, zeama de lamaie si uleiul si amestecam bine. Adaugam iaurtul, piperul, apoi mararul tocat fin.Amestecam conopita scursa si racita cu porumbul din conserva scurs si maioneza.

Pastram salata la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton