Salata de fasole lata

de Constelatialeu in Salate, 15 Iul 2020 | 3092 vizualizari

 

Am strans din gradina niste fasole din asta lata, care se urca, e ca vrejul de fasole a lui Jack, daca are pe ce se catara, se catara pana la infinit....:))))) In fine, iar deviez, dar mi-au placut povestile si acum obisnuiesc sa mai citesc, ma simt ca un copil rebel ( nu cauta sa vezi ce varsta am ca nu are relevanta, povestile se citesc la orice varsta ).Retete de vara.

 

INGREDIENTE

  • cca 1.5 kg fasole
  • 1 lingura delikat home made
  • sare
  • ulei
  • otet
  • catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole lata:

Se culege fasolea, se spala si se rupe in bucatele mai mici.

Intr-o cratita se pune fasolea curatata si spalata, se umple cu apa, se adauga un pic de sare si lingura de delikat.

Se pune la fiert. Cand fasolea este fiarta, se pune intr-o strecuratoare si se lasa la racit. Se opreste putina zeama in care a fiert fasolea.

Fasolea racita se pune intr-un castron, se adauga catei de usturoi taiati feliute subtiri, apoi se adauga ulei, otet si putina zeama in care a fiert fasolea, se potriveste de sare daca mai este nevoie.

Este o salata delicioasa care se poate servi ca si garnitura sau se mananca asa simpla cum este.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu sunca si iaurt