Salata light cu ton

de mihaelar63 in Salate, 12 Iul 2021 | 2154 vizualizari

 

  O salata usor de preparat si foarte potrivita intr-o zi calduroasa !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mici de ton in ulei [ 160 gr ]
  • 1 salata verde creata
  • 4 ardei rosu gras
  • 1 ceapa rosie
  • 4 ridichi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1/2 lingurita condimente pentru peste si fructe de mare [ cimbru , rozmarin , oregano , fenicul , usturoi ]
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata light cu ton:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ceapa si ardeiul se maruntesc .
  3. Ridichile se taie feliiute  si se sareaza ca sa se inmoaie putin .
  4. Amestecati tonul in ulei cu sare , condimente , putin ulei de masline si cu zeama de lamaie .
  5. Pe o farfurie puneti salata verde rupta bucati .
  6. Turnati deasupra sosul format din amestecul cu ton .
  7. Adaugati si feliile de ridichi.
  8. Este o salata care este potrivit a se servi imadiat cat frunzele de salata au prospetime .
  9.  Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Este o salata care este potrivit a se servi imadiat cat frunzele de salata au prospetime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata light cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de rosii si castraveti