Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 11 Noi 2021 | 3275 vizualizari

 

Nicicand nu as refuza o portie de peste. Iar aparatul Crock Pot plasat strategic in bucatarie a inlocuit mai nou cuptorul si sunt foarte incantata de asta.

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1-2 zucchini tineri
  • 1 vanata
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr rosii pasate
  • 2 foi de dain
  • busuioc
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot:

Descojim vanata si o taiem cubulete. Presaram putina sare si o lasam intr-o sita la scurs.

Descojim zucchini si ii taiem rondele. Ardeiul gras il taiem fasii. Jumatate de lamaie o taiem felii, iar jumatatea ramasa o stoarcem. Pestele curatat il crestam din loc in loc oblic, il presaram cu sare si piper atat in interior cat si in exterior si infigem feliile de lamaie taiate in jumatati  in crestaturile facute.Il stropim cu zeama de lamaie.

Pornim aparatul Crock Pot pe functia de coacere la 200 grade pentru o ora. Cand aparatul e pregatit punem legumele in vas, foile de dafin,usturoiul feliat, sare si piper, busuiocul uscat, rosiile, apa, apoi deasupra asezam pestele. Stropim deasupra cu ulei. Acoperim vasul si lasam sa treaca timpul Ornam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume in sos de rosii copt la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L