Saleuri cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2011 | 76527 vizualizari

 

By Naomi...mi-au facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu le incerc...au iesit incredibil de bune...multumesc mult Naomy!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 400 gr cascaval ras
  • 200 gr unt
  • 6 linguri smantana
  • 2 galbenusuri  pt uns saleurile
  • o lingura sare.
  • o lingura chimen (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval si chimen:

Preparare Saleuri cu cascaval si chimen

Am amestecat in vasul de framantat, faina, sarea si untul moale la temperatura camerei, apoi am adaugat cascavalul si smantana si am framantat un aluat bun putin mai gros. L-am impartit in trei  Am taiat o foaie pergament si am intins pe ea prima bucata de aluat. Cu rotita de pizza am portionat saleurile.

Le-am uns cu galbenus apoi am presarat, cascaval, branza, chimen dupa dorinta.

Am incins cuptorul la 180 de grade si le-am copt pentru 15 minute. Am scos foaia cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri.

Aceasta reteta de saleuri cu cascaval si chimen trebuie neaparat incercata si de voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

26.05.2013, 18:25

Multumesc

amaliatrusca 1

26.05.2013, 21:35

tocmai le-am facut azi: sint bestiale. prima tava s-a terminat deja! Multumim mult de reteta, ramine sigur in arsenal!

babi5 1

26.05.2013, 22:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa