Sandvici cu fasole -de post

de mihaelar63 in Sandvisuri, 25 Noi 2018 | 3131 vizualizari

 

 De felul meu nu sunt mare amatoare de fasole boabe. Mereu mi-a parut mancarea cu fasole prea consistenta. De aceasta data m-am amorezat de sandviciul cu fasole. Initial am fiert boabe pentru o fasole batuta - frecata cum ii spunem noi. O parte a devenit materie prima pentru sandviciurile mele de post.
 

 

INGREDIENTE

  • Fasole alba marunta bine fiarta
  • zacusca cu vinete
  • ceapa verde
  • ridichi rosii
  • paine neagra cu cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu fasole -de post:

  1. Fasolea se intinde pe feliile de paine.
  2. Eu am avut o fasole alba -marunta, de anul acesta. La gust parca este ca untul.
  3. Peste fiecare felie cu fasole se da un strat subtire de zacusca.
  4. Presarati pe deasupra rondele de ceapa verde.
  5. Puteti prepara diverse combinatii dupa pofta si imaginatie.
  6. Eu am mai preparat sandvici cu fasole si rondele de ridichi rosii.
  7. Totusi cele mai gustoase mi-au parut cele cu zacusca.
  8. Langa aceste sandviciuri folositi salate de cruditati sau pur si simplu cate un ardei mare gras.
  9. Pentru mine urmeaza sa testez cu taitei de varza murata si cu castraveciori in saramura :D

                                Pofta buna !!!           

TIPS-URI

1

Asemenea sandvici am pus si in pachetul pentru gustare la serviciu.

2

Varianta rapida este sa folositi fasole din conserva, gata fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu fasole -de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post