Sandvis cald, la toaster

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 27 Aug 2013 | 7908 vizualizari

 

Acestea sunt sandvisurile preferate ale familiei noastre. Le servim cu mare drag la micul dejun sau ca si gustare cand ne uitam la un film si neaparat avem alaturi un pahar cu lapte batut/ iaurt/bere (sotul). Se pregatesc foarte repede si sunt foarte gustoase. De obicei le prepara sotul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast (patrata);
  • putin unt (pentru uns feliile intr-un strat foarte subtire);
  • 2-4 felii bacon sau salam taranesc;
  • 2 felii cascaval Delaco taiate subtire;
  • putina sare;
  • putin piper sau cimbru (mie imi place cu cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald, la toaster:

Ungem o felie de paine cu putin unt in strat foarte subtire, adaugam felia de cascaval adaugam felia de salam sau bacon, adaugam condimentele preferate. Punem deasupra o felie de paine simpla si presam usor.

Incingem toaster-ul, asezam sandvisul si punem capacul. Lasam pana se rumeneste usor si aparatul ne indica ca sandvisul este gata.

Il taiem pe diagonala, lasam putin sa se raceasca si servim alaturi de o cana cu iaurt/lapte batut sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald, la toaster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole