Sandvis cu crema de branza, nuci si busuioc

de Bucataras in Sandvisuri, 16 Sep 2014 | 3660 vizualizari

 

Un sandvis savuros, pe care l-am facut cu crema de branza natur, cu miez de nuca si frunzulite proaspete de busuioc.

 

INGREDIENTE

  • branza crema Natur Delaco
  • 3 felii de paine
  • miez de nuca
  • frunzulite de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza, nuci si busuioc:

Am amestecat crema de branza cu miez de nuca, busuioc verde, sare si am stropit cu ulei de masline.

Am uns feliile de paine cu crema obtinuta, am mai presarat cateva nuci si frunzulite de busuioc pentru un aspect mai apetisant si am rasnit putin chili pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crema de branza, nuci si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Valclaudia 1

16.09.2014, 21:18

faina rau aceasta combinatie! Bravo Boss!!

Rocsi 1

17.09.2014, 11:11

Lia_ 1

21.09.2014, 08:55

suna bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde