Sandvis cu pastrama de vita

de CameliaR in Sandvisuri, 24 Mai 2017 | 3662 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 2 frunze de salata
  • 7 felii de pastrama de vita
  • felii de catravete proaspat
  • felii de castravete murat
  • rondele ce ceapa alba si rosie
  • 3 feliute de cascaval
  • feliute de ardei rosu
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingura crema de branza
  • bagheta medie pentru sandvisi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pastrama de vita:

Pregatim ingredientele. Taiem feliutele de castravete verde, castravete murat, ardei si ceapa. Taiem bagheta pe jumatate. Incingem o tigaie, apoi rumenim bagheta, la foc mic.

Intre timp, pregatim sosul. Intr-un bol, punem o lingura de maioneza impreuna cu o lingura de crema de branza. Amestecam pana la omogenizare. 

Luam bagheta din tigaie si o asezam cu partea rumenita in sus.  Adaugam sosul si, cu un cutit, acoperim ambele jumatati ale baghetei. Adaugam ceapa alba, feliutele de castraveti proaspeti si feliutele de ardei rosu.

 Taiem 3 feliute de cascaval si le asezam peste ardeiul rosu. Adaugam feliutele de castraveti murati. Peste castraveciori, asezam feliutele de pastrama de vita.  La final, o sa punem frunzele de salata si rondelele de ceapa rosie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pastrama de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui