Sandwich mozaic

de simsim82 in Sandvisuri, 18 Feb 2014 | 5768 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intr-o carte de bucate de prin anii '60... La noi in familie a avut maaaare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela sau bagheta
  • 100 g unt
  • 100 g branza moale - tip Almette sau Philadelphia
  • 2 oua fierte - rascoapte
  • 100 g salam
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite gogosar
  • 2 lingurite ardei verde
  • 10 masline
  • 2 linguri pesmet sau miezul de la franzela/bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich mozaic:

Este mai simplu decat va imaginati! Intai tocati marunt salamul, ouale, ardeiul (gogosar si verde) si maslinele, apoi amestecati-le cu untul batut spuma, branza si mustarul. Franzela/bagheta se taie in doua si se scoate miezul. Daca painea e mai veche sau pur si simplu miezul este sfaramicios, se adauga in compozitia de mai sus.

Dar daca miezul este moale si se transforma in cocoloase in momentul in care vreti sa-l sfaramati, inlocuiti-l cu pesmet. Jumatatile de paine se umplu cu amestecul pregatit si se indeasa bine cu lingura,sa fie cat mai compact. "Capacele" sunt chiar miezul pe care nu l-am adaugat in compozitie pentru ca era foarte "elastic".

Se lasa la frigider circa 3 ore, apoi se taie felii si se mananca cu pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 16:49

Interesant!

Rocsi 1

18.02.2014, 19:02

Cat de fain

MOKUSKA 1

19.02.2014, 15:38

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat