Sandwichiuri din banane

de DeliciidelaM in Dulciuri, 7 Mai 2016 | 1790 vizualizari

 

Nu sunt sigura ca pot numi "reteta" ce scriu eu aici si nici "sandwici-uri" nu sunt, mai mult niste bomboane. Dar sunt atat de usor de facut si de sanatoase incat nu m-am putut abtine sa nu va arat si voua ce mananc eu in loc de bomboane din comert.

 

INGREDIENTE

  • o banana
  • 50 gr ciocolata topita
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwichiuri din banane:

Mai intai topim ciocolata pe bain-marin si o lasam sa se raceasca putin. Eu nuprea am avut rabdare si rezultatul se vede in poze :)) este mai usor de folosit cand incepe sa se intareasca putin.

Apoi taiem banana in felii si arajam niste sandwich-uri cam asa: banana,cioco,ata,banana si iar ciocolata.

Atat de usor sunt de facut!

Daca vreti sa vedeti mai exact cum, reteta video aici :

https://www.youtube.com/watch?v=Dq-gWLoLq5w

TIPS-URI

1

lasati ciocolata sa se intareasca putin

2

lasa-ti-le la frigider 15-20 de minute dupa ce le faceti

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwichiuri din banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandișpan cu brânză de vaci