Şaorma de casă bogată în vitamine

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 19796 vizualizari

 

De mare succes!

 

INGREDIENTE

  •  lipie
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • fâşii de carne preparată la grătar sau şniţel
  • legume la îndemână
  • boabe de porumb
  • verdeţuri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şaorma de casă bogată în vitamine:

Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de porumb (fiert sau de la conservă). Rulezi frumos lipia, similar cu modul în care faci sarmalele. Dacă doreşti, poţi să adaugi câteva frunze de pătrunjel.

Cost/porţie: 3,5 Lei

Timp de preparare: max. 5 minute + timpul de încălzire opţional

TIPS-URI

1

 Dacă eşti vegetarian, în loc de carne poţi folosi telemea de oaie sau brânză feta tăiată cuburi. Şaorma o poţi încălzi rapid la microunde sau la cuptor.

2

este foarte practic să foloseşti în acest fel carnea rămasă de la grătarul din weekend?

Daca ti-a placut reteta noastra "Şaorma de casă bogată în vitamine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri calde