Scoici provensale cu smantana si orez

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Sep 2012 | 5245 vizualizari

 

O masa rafinata, facil si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici [ congelate ]
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml usturoi
  • +
  • 200 gr smantana
  • 2 rosii
  • 1 lingurita capere
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • usturoi granulat
  • ierburi provensale
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici provensale cu smantana si orez:

Pungutele cu orez  se pun la fiert in apa cu sare .

Usturoiul curatat si taiat marunt se caleste in ulei  .

Se  adauga scoicile , smantana , rosiile tocate .

Se condimenteaza dupa preferinte cu usturoi granulat , piper , sare si ierburi provensale + capere .

Fierbeti totul maximum 5 minute la foc foarte mic .

Serviti cu orez si verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici provensale cu smantana si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Cris2711 1

30.09.2012, 14:16

ce bune sunt

Lau 1

30.09.2012, 16:15

Sim0na 1

02.10.2012, 10:43

mi-a venit apa-n gura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orzo cu legume de vara si creveti