Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

de Catalina L in Fructe de mare, 14 Oct 2019 | 1867 vizualizari

 

Simplu de facut si bun datorita acestui produs nobil care este scoica da Saint Jacques. 
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/scoici-saint-jacques-cu-pasta-de-curry.html

 

INGREDIENTE

  • 8-10 scoici de Saint Jacques
  • 20 g de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de pasta de curry verde (dupa gust)
  • 2 linguri de smantana
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Deschideti, spalati si curatati scoicile de Saint-Jacques daca sunt proaspete.

Daca sunt congelate, lasati-le sa decongeleze.

Uscati-le cu un prosop de hartie.

Prajiti-le rapid pe toate partile in untul incalzit impreuna cu usturoiul.

Puneti sare, piper.

Scoateti scoicile si rezervati la cald.

In aceeasi tigaie puneti smantana si pasta de curry verde. Puneti sare si piper si amestecati.

Atentie la pasta sau pudra de curry, puneti treptat al meu era extrem de iute.

Puneti scoicile in farfurii si varsati deasupra sosul de curry.

Serviti cu orez natur sau cu o rosii in salata ca mine..

Excelent !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste robalo cu scoici in tigaie