Semifreddo de cafea

de Xandrinne in Dulciuri, 25 Aug 2011 | 7951 vizualizari

 

by Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 180 g lapte condensat
  • 50 ml lapte rece
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semifreddo de cafea:

Am dizolvat cafeaua solubila in laptele rece; cafeaua astfel obtinuta am amestecat-o cu laptele condensat.

Am batut bine frisca si am incorporat-o in amestecul de lapte condensat cu cafea.

Am mixat compozitia la viteza minima timp de cateva minute si apoi am turnat-o in diverse forme pe care le-am introdus in congelator.

Dupa 4 ore am scos formele din congelator, am scos cu grija semifreddo-ul din forme; am pudrat cu cacao, am ornat cu putina zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Semifreddo de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort simplu de ciocolata