Sfecla rosie la borcan

de lia maria in Conserve, 22 Sep 2010 | 19392 vizualizari

 

Se prepara rapid si foarte usor , iar semintele de chimen vor da un gust si o savoare minunata, sfeclei.

 

INGREDIENTE

  • 1kg sfecla rosie
  • 1 radacina hrean
  • chimen seminte
  • 1 plic picant fix
  • 300ml otet
  • 150g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la borcan:

Curatam sfecla de coaja, o spalam, daca este mica o asezam intreaga in borcane sau o taiem pe lungime in felii sau cum doriti. Hreanul il curatam si-l taiem in fasii. In fiecare borcan, printre sfecla, punem cate 2-3 fasii de hrean, iar deasupra cate o  lingurita de chimen.

Preparam lichidul conform instructiunilor de pe plicul picant fix si-l turnam peste sfecla. Punem capacele, le lasam sa se raceasca (nu necesita sterilizare), le etichetam si le depozitam in camara.

Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

dorind15 1

28.09.2010, 16:05

Nuuuuu, nu-mi place ca folosesti PICANT FIX, ai 5 de la mine

nadina73 1

29.09.2010, 00:46

in trecere nimic nou

diana_k 1

22.10.2010, 20:12

imi place reteta pentru ca e foarte rapida....totusi sfecla nu o fierbi inainte? o pui asa cruda in borcane??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Hrean la borcan