Sirop de ghimbir

de RuxyRux in Bauturi, 20 Ian 2012 | 7084 vizualizari

 

Un vechi remediu ayurvedic cu proprietati antiinflamatoare excelent in caz de raceli este acest sirop foarte usor de preparat.
Eu l-am probat chiar astazi( si nu numai) cand m-a incercat o mica raceala. Pana la aceasta ora deja a trecut. Il recomand tuturor.

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o jumatate de lamaie mare( sau o lamaie mica)
  • 3 linguri de miere
  • o bucata cat o nuca de ghimbir proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de ghimbir:

Se rade ghimbirul pe razatoarea mica si se amesteca la blender cu sucul de lamaie si mierea. 

Se mixeaza bine apoi se strecoara, deoarece ghimbirul poate ramane destul de atos.

Se ia lingura cu lingura in decursul zilei.

Eu l-am pus si la ceai, un ceai verde aromat cu iasomie bun si sanatos si am baut in maxim doua ore toata cantitatea de sirop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

21.01.2012, 19:45

Lau ai grija la puiuti cu masura cu lingurita...fetelor e chiar minunat siropul de ghimbir...acum merg sa mai pun de-o portie

corina241 1

23.01.2012, 21:05

Ruxy tu ne faci bine oricum

RuxyRux 1

23.01.2012, 21:35

Corinuta mea dulce si draga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de ghimbir cu lamaie