Slanina afumata

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 11308 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • sare
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Slanina proaspata se sareaza bine pe ambele parti, dupa care se lasa 2 zile intr-o incapere racoroasa.

Dupa cele 2 zile, se taie cu cutitul un pic in mijloc, dupa care se leaga cu sarma cate 2 bucati pe care le vom aseza in afumatoare.

Intr-un bol, amestecam ingredientele si cand este slanina afumata fierbinte, o vom condimenta pe ambele parti.

Cand este rece, nu se condimenteaza bine.

O lasam sa se raceasca la temeperatura camerei, dupa care o dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

08.01.2017, 09:55

mirela0911 1

08.01.2017, 10:19

Buna!

dantes 1

08.01.2017, 10:19

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Lebar de casa